Dakwerken

Bij de Bouwdokter bent u aan het juiste adres voor al uw dakwerken voor zowel platte als hellende daken.

Wij voeren vooral herstellingen uit van daken, maar wij kunnen ze ook renoveren of geheel nieuwe daken leggen. Daarbij neemt  De Bouwdokter, indien nodig, de gehele dakconstructie voor zijn rekening.

De Bouwdokter gebruikt de meest kwalitatieve materialen om  uw dak te construeren, te  isoleren en waterdicht te maken. Een goed geconstrueerd, geïsoleerd en waterdicht dak is een investering op lange termijn. U kan na onze werken rekenen op een duurzaam dak met een levensverwachting van meer dan 30 jaar. Het creëert absoluut een meerwaarde voor uw woning. We raden aan om bij de renovatie van uw woning  te beginnen met het dak.

Platte en hellende daken

  • Constructie

De bouwdokter kan uw huidige platdak- en uw hellende dak-constructie herstellen of, indien u wenst, volledig renoveren.

  • Isolatie

U kan een energieverlies hebben van 30% of meer door onvoldoende of het volledig ontbreken van dakisolatie. Wij plaatsen de isolatie voor hellend en plat dak zowel traditioneel onder de dakafdichting als bovenop de dakafdichting voor een plat dak. In het tweede geval maken wij vaak gebruik van Winter Roof dakisolatie. Winter-Roof is een energiebesparende isolatiemethode waarbij Winter Roof-panelen op uw plat dak geplaatst worden. Het isoleert uw woning en beschermt uw dakafdichting.

  • Dakafdichting
Waterdichting in EPDM

Waterdichting in EPDM

Pannen of leien

Pannen of leien

 

  • Koepels, daklichten en dakvlakramen.
Koepels, daklichten en dakvlakramen

Koepels, daklichten en dakvlakramen