Herstellingen en renovaties

Is uw woning ziek? Heeft het last van een verzakking, een lek, vocht, betonrot?

Van fundering tot dak bent u bij De Bouwdokter aan het juiste adres. Wij hebben de oplossing voor uw probleem.

Betonrot

Betonrot

De bouwdokter is gespecialiseerd in het herstellen van betonrot. Na de juiste oorzaak te hebben vastgesteld, gaan we over tot herstelling en afwerking zodat het beton dezelfde stevigheid heeft als voorheen. Nadien werken we de herstelde delen af.

Vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Injectie van de muren tegen opstijgend vocht: Door de muren te injecteren zal geen vocht meer kunnen opstijgen. Bovendien werken wij de geïnjecteerde muren af zodat er geen sporen meer zijn van vocht.

Vochtbestrijding - Kelderdichting

Vochtbestrijding - Kelderdichting

Doormiddel van waterdichte bezetting maakt De Bouwdokter de kelderverdieping vrij van vocht en schimmels. De Bouwdokter kan uw kelderverdieping zelfs bewoonbaar maken, wanneer men de kelder langs de buitenzijde laat isoleren.

Terrassen

Terrassen

De Bouwdokter voert alle herstellingen en renovaties van bestaande daken en terrassen uit. Vaak is de bovenliggende terrasdichting niet meer waterdicht waardoor de onderliggende constructie veel afziet van het insijpelend water. De Bouwdokter pakt heel uw terras aan. We ontmantelen het terras (foto), we herstellen de constructie, we maken het terras terug waterdicht en vervolgens besteden we aandacht aan de afwerking van het terras.

Schilderwerken

Schilderwerken

Ter verfraaiing en bescherming van de woning voeren wij buitenschilderwerken uit. Hoofdzakelijk schilderen wij gevels, de reeds door ons herstelde bouwelementen, geplaatste Winter Wall gevels en houtwerk.